Naslovna

Fad

b_0_180_16777215_0___images_stories_brendovi_slike_13.jpgFAD već pedeset godina uspešno proizvodi delove za upravljanje i vešanje na motornim vozilima i ispunjava zahteve svojih klijenata i partnera. Proizvodni program obuhvata spone i zglobove za sve tipove vozila, oscilirajuća ramena za putnički program, vođice za teretni i autobuski program i delove vešanja za poljoprivredne mašine i specijalna vozila.

FAD se danas nalazi u sastavu ITH grupacije koja, na nivou grupe, zapošljava hiljadu i pet stotina ljudi. Proizvodnja se nalazi u Gornjem Milanovcu u Centralnoj Srbiji, gde je i sedište kompanije. Poseduju ISO 9001 i TS 16949, dva najvažnija sertifikata u auto industriji.

b_0_180_16777215_0___images_stories_brendovi_slike_a04.jpgVeliki broj mašina i proizvodnih procesa, uz neophodni manuelni rad, a sve pod budnim okom kontrolora, garantuju prepoznatljiv FAD kvalitet, kako za prvu ugradnju tako i za rezervne delove. Naši proizvodi svakodnevno doprinose sigurnosti i pouzdanosti vozila svuda u svetu.

Kvalitet potvrđen redovnim auditima za nas predstavlja logičnu obavezu prema visokim standardima koje smo definisali zajedno sa našim kupcima.

Rezervni delovi: